Bidbook West Betuwe

Op 1 januari 2019 is de nieuwe gemeente West Betuwe een feit. Uw nieuwe gemeente. Op weg daar naartoe willen we samen met u een agenda voor de toekomst opstellen. Alle input verwerken we in een Bidbook dat we eind 2018 aan de huidige gemeenteraden aanbieden. Dit Bidbook dient als een leidraad voor de nieuwe gemeenteraad van West Betuwe. Zo zien onze 26 dorpen er uit en zo denken de inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties over de toekomst van hun leefomgeving en de gemeente West Betuwe.

Eind 2018 stellen de gemeenteraden van Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal het Bidbook vast in een gezamenlijke vergadering. Zij bieden het vervolgens aan de gemeenteraad van de nieuwe gemeente West Betuwe aan. Met het Bidbook kan de nieuwe gemeenteraad zich vanaf de start van de nieuwe gemeente zo optimaal mogelijk inzetten voor haar inwoners.

In gesprek

Op weg naar de nieuwe gemeente West Betuwe gaan we regelmatig met u in gesprek en stellen we samen met u het Bidbook op. Dit doen we op de volgende manieren:

Top