Ansichtkaarten: termijn verlengd

Dit item is verlopen op 16-09-2017.

In het begin van de zomer ontvingen inwoners van Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal per post een ansichtkaart met groeten uit hun eigen kern. U kon hierop aangeven waarop u trots bent in uw kern en wat er beter kan. Helaas kon vanwege de vakantie niet iedereen de kaart op tijd terugsturen. Dat is jammer, want wij zijn er heel benieuwd naar.

Daarom hebben we de termijn verlengd tot 15 september.

Op weg naar de samenvoeging

Vanaf 1 januari 2019 vormen Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal samen de nieuwe gemeente West Betuwe. Op weg naar deze samenvoeging willen we graag met u in gesprek over de toekomst van de nieuwe gemeente. Samen met u stellen we een ‘agenda voor de toekomst’ op. Deze agenda wordt vervolgens verder uitgewerkt tot een zogenaamd Bidbook. In dit Bidbook geven de inwoners van alle 26 kernen aan hoe zij de toekomst zien in de nieuwe gemeente West Betuwe: ‘Wie zijn we en wie willen we in de toekomst zijn?’

Eerste stap

De ansichtkaart is de eerste stap naar het Bidbook. Maar uiteraard gaan we vaker met u in gesprek over de nieuwe gemeente, daarover binnenkort meer. Eind 2018 stellen de gemeenteraden van Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal het Bidbook vast in een gezamenlijke vergadering. Zij bieden het vervolgens aan de gemeenteraad van de nieuwe gemeente West Betuwe aan.

Digitaal invullen

U kunt de vragen ook beantwoorden via dit digitale formulier.